Popkoor La Sido

Welkom op de website van Popkoor La Sído!

Popkoor la Sído is een groot, ambitieus en energiek popkoor uit Enschede, dat met veel plezier de mooiste popsongs uitbundig of juist ingetogen op het podium wil laten horen.

Het koor, bestaande uit ongeveer 50 enthousiaste zangers en zangeressen, staat onder bezielende leiding van dirigent Tom Grondman en pianiste Elze Abelen, die beiden nummers bewerken voor een heel eigen, herkenbaar La Sído-sound.

Popkoor la Sído, dat opgericht is in 1993, telt niet alleen zo’n 35 enthousiaste vrouwen, maar ook een grote sterke mannengroep! Het koor, dat ook heeft opgetreden met o.a. Margriet Eshuijs, Denise Jannah, Wende Snijders en verschillende bigbands, is regelmatig te zien in Enschede en omgeving.

Het koor zingt vier- of vijfstemmige, moderne songs van bekende artiesten, van Sting tot Queen en van Michael Jackson tot Caro Emerald. Popkoor la Sído treedt met veel plezier voor u op, ook tijdens bv. kerst en in grote of kleinere bezetting! 


Interesse om mee te zingen?

Meer info
Komende optredens


Er wordt vanaf 14-6-21 weer "live" gerepeteerd, zij het in de buitenlucht. 

Na maandenlang online repetitie (hulde aan onze muzikale leiding!) konden we elkaar weer in levende lijve ontmoeten en samen zingen. Wat een verademing. En als vanouds natuurlijk ook even een drankje na afloop. 

De leden van Popkoor la Sído repeteren op dit moment online. Via Google Meet kunnen we elkaar in ieder geval digitaal even ontmoeten. Zo proberen we met elkaar verbonden te blijven.

Hopelijk snel weer "live", waardoor we ons kunnen voorbereiden om onze kunsten (opnieuw) aan jullie te tonen.

Als dat weer mag zijn wij er klaar voor!

Seizoen 2020/2021 is begonnen, de repetitie komt met horten en stoten op gang. Een deel van Popkoor la Sído is inmiddels buiten aan het repeteren. Een ander deel kiest er voor om uit zeer begrijpelijke redenen nog even thuis te blijven.

Mocht u voor ons een corona-proof optreden weten... schroom niet om contact te zoeken. 

Nieuws